1 ondaValencia noticias opinion     7 ondaValencia Radio     8 ondaValencia Zen     9 ondaValencia TV     10 Noticias Falleras

MercadetBS23_x.jpg

006_TALLERES_EL_MAÑO.png

Borrull Socors organisa un mercat solidari nadalenc per recaptar fons per a PayaSOSpital

 

  • El pròxim 16 de desembre la placeta de Sant Sebastià es convertirà en el mercat més solidari
  • PayaSOSpital amenisarà l'acte per tancar l'event
  • La comissió està recaptant objectes que posarà a la venda per 1€, 3€ o 5 €

La comissió de la falla Borrull Socors organisa el pròxim dissabte el mercat solidari nadalenc a la plaça de Sant Miquel i Sant Sebastià (prop del Botànic de la ciutat de València) per recaptar fons per l'ONG valenciana payaSOSpital.

Des de les 11:00 del matí fins a les 20:00 h, les persones voluntàries de la comissió de la falla Borrull Socors, faran torns per atendre la fira nadalenca, que en els més de 2000 objectes entregats, obrirà al públic en l'objectiu d'aportar els beneficis a PayaSOSpital.

PayaSOSpital és una associació no lucrativa que alegra la vida dels chiquets hospitalisats en actuacions regulars de pallassos professionals adaptades a cada chiquet i coordinades en el personal sanitari. Semana a semana visiten als xiquets ingressats als hospitals valencians amb uns doctors molt especials: portant un enorme nas roig, bates de colorins i marionetes. Darrere de cada una dels somriures dels chiquets estan les empreses, entitats i persones que en el seu suport incondicional i la seua colaboració solidària les fan possible. Vols fer un somriure?

Al llarg de la jornada hi haurà diferents tallers i activitats per a majors i infantils, que culminen en l'actuació dels pallassos de l'associació, vora les 19:30 i arreplegaran el chec de la recaptació, que segur els vindrà bé per la seua activitat diària tan necessària.

Els preus dels objectes que s'estan entregant; llibres, roba nova, menjars nadalencs, decoració, ferramentes i moltes coses més... I, van des de l'1€ fins al 5€ que aniran íntegrament destinats a l'ONG valenciana.

Més informació:

Mòbil: 637 640 594 o Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Mantenida por eMain