1 ondaValencia noticias opinion     7 ondaValencia Radio     8 ondaValencia Zen     9 ondaValencia TV     10 Noticias Falleras

CATALUÑZ.jpg

Mensage al PP, a Vox, a l'esquerra valenciana i a l'entorn pancatalanista

 

I dic be, idioma, perque el valencià és un idioma distint i independent del català. De fet, s'oculta en l'ensenyança que l'idioma valencià va tindre un Sigle d'Or de les Lletres i tots coincidien que s'escrivia en valencià, mai català. El català actual va ser reglat pel químic i llingüiste català Pompeyo Fabra a principis del Sigle XX, per tant difícil que el valencià siga descendent del català. Difícil no, fals i manipulat per interessos polítics.

Cal dir-ho clar i contundent d'una volta, hem votat en majoria al Partit Popular i Vox per a que erradiquen el catalanisme de Valéncia, no solament en matèria de llengua, també en festes, en cultura, en costums, en política, en tot. Ho duyen en les seues promeses electorals i deuen portar-les a terme fins al desvalaïment. Perque això és lo que van a tindre que fer per a desfer el trement entramat que duen anys teixint l'esquerra valenciana inicialment en la puntilla de Zaplana i l'AVL per a que Pujol permetera que governara Espanya Aznar qui ademés va tancar en fals el problema blindant-ho en l'Estatut d'Autonomia valencià.

Hem votat a PP i Vox per a que deixen de regalar millons d'euros a entitats que solament busquen la separació de la nostra terra d'Espanya i unir-nos a eixos falsos “països catalans”. Per a que busquen solucions a esta encerrona que és l'AVL i que estos senyors estòmecs gradecidos deixen de dir borinotades i deixen de treballar baix les instruccions de el “Institut d’Estudis Catalans” i en quant es puga que desapareguen puix són una tara per a la convivència en Valéncia i dels valencians. Solament busquen la divisió per a impondre la seua doctrina.

Hem votat a PP i Vox en majoria perque nos varen dir que anaven a treballar per a oficialisar les normes del valencià de la RACV i aixina que el poble reconega el seu idioma de veres, no l'impost catalanizado per l'esquerra i els satèlits com Escola Valenciana, Plataforma per la Llengua (no en va es fan cridar “L'ONG del català”) i d'Acció Cultural del País Valencià entre moltes atres.

Hem votat PP i Vox en majoria per a que es deixe de donar català en l'escola i es deixe de mentir sobre l'història de Valéncia i una mai existent corona “Catalano-Aragonesa”, que és una falsetat que massa professors ensenyen.

Els hem donat la confiança i la nostra esperança. Pero de poc servix si quan es posen a treballar per a conseguir lo que els hem demanat no tractem de silenciar el grandíssim soroll mediàtic en els mijos afins comprats i els interminables contes en rets en noms falsos duts per poques persones que intenten fer vore que són majoria. Pero no ho són, ho som nosatres, els valencians que volem viure en pau si eixa matraca del català i les costums catalanes, que volem que nos deixen tranquils en les seues aspiracions i anhels de formar part d'uns països que jamai han segut veritat.

Per això, quan algú ix a l'aire com ahir la presidenta dels Corts, devem recolzar-la a mort i difondre al màxim eixe respal, devem demostrar-los a ella i a tot l'entramat pancatalanista que això és lo que volem i per a lo que els hem votat.

Com també hem votat al PP per a que desfaça lo que va fer mal Zaplana i nos torne la nostra identitat i el nostre idioma. Nos ho deuen. Com deuen atrevir-se a escriure en les normes del Puig per a que el camí mal anat es desfaça i torne a la realitat social valenciana.

PP i Vox, vos hem votat per a això, per a que useu el valencià de la RACV per molt que gent com l'anterior president vos diga que “sou secessionistes” de la llengua o per molt que els de la ALV (l'única acadèmia de llengua del món que els seus acadèmics cobren) posen el crit en el cel.

Deveu complir les vostres promeses electorals. I sé que podeu.

¡Estem en vosatres!

Mantenida por eMain