1 ondaValencia noticias opinion     7 ondaValencia Radio     8 ondaValencia Zen     9 ondaValencia TV     10 Noticias Falleras

logo_primer_concurs_microrelats.jpg

1808_MUDANZAS_BENICALAP.png

Convocatòria del I Concurs de Microrelats Círcul d'Opinió de Brillants 2024

 

¿Que es per a tu ser faller/fallera?

L'Associació Círcul d'Opinió Bunyols d'Or i Brillants ab Fulles de Llorer  organisa la primera edició del seu concurs de MICRORELATS FALLERS.

Este concurs, al igual que totes les activitats de la nostra entitat, te com a objectiu principal fomentar la festa de les falles dins de la tradició cultural i artística de la nostra tradició, al mateix temps també volem promocionar l'utilisació dins de les falles de la llengua valenciana.

BASES

TEMATICA

En esta primera edició el relat deu ser original i deu construir-se des de la idea de: “¿Qué es per a tu ser faller/fallera?“

Com tot microrelat, l'autor o autora deu tindre present que no es un artícul d'opinió, estem parlant de redactar un relat narratiu, que pot ser real o fictici.

PARTICIPANTS

Pot participar qualsevol faller o fallera major d'edat i que estiga censat en qualsevol comissió fallera, en l'excepció dels membres de la Junta Directiva del Círcul d'Opinió Bunyols d'Or i Brillants ab Fulles de Llorer, aixina com els seus familiars.

La participació en el concurs comporta l'autorisació expressa per a la difusió d'imàgens i/o fotografies de les premiades i dels premiats, aixina com dels seus MICRORELATS, per mig de qualsevol mig de comunicació, en la intenció de promocionar este concurs.

REQUISITS

El MICRORELAT deu de tindre entre 250 i 400 paraules, ser un text original i deuran d'anar firmats en un seudònim.

El format del text deu d'ajustar-se a lo següent:

 Font ARIAL 12

 Interlineat 1,5

 El text deu de tindre alineació justificada

 Els màrgens deuen de ser de 3cm

El MICRORELAT deurà d'estar escrit íntegrament en Llengua Valenciana.

ENVIAMENT

Tots els MICRORELATS deuran d'enviar-se en format Word o OpenOffice Writer al correu:

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

En el correu deurà d'indicar-se un teléfon de contacte per a poder identificar a l'autor o autora del MICRORELAT.

La data màxima per a enviar el MICRORELAT serà la del 10 de decembre de 2023.

PREMI

S'establix un premi dotat en 100€

El jurat podrà otorgar fins a dos Mencions especials, sense dotació econòmica, si aixina ho considera oportú.

El Premi i les Mencions especials seran publicats en la revista digital del Círcul d'Opinió Bunyols d'Or i Brillants ab Fulles de Llorer

JURAT

El jurat estarà compost per escritors valencians i membres de la directiva del Círcul d'Opinió Bunyols d'Or i Brillants ab Fulles de Llorer, el jurat està facultat per a resoldre qualsevol qüestió de la seua competència que no haja quedat establida de forma explícita en les presents bases i la seua decisió serà inapelable.

LLIURAMENT DE PREMIS

El lliurament dels premis es farà durant un acte públic que s’anunciarà més tart, al qual haurà d’assistir la persona guardonada per a arreplegar el premi. Les persones premiades podran designar una persona que les representen en l’acte de lliurament dels premis.

DRETS DE LES OBRES PREMIADES I ACCEPTACIÓ DE LES BASES

Els originals premiats quedaran en poder del Círcul d'Opinió Bunyols d'Or i Brillants ab Fulles de Llorer, reservant-se els drets d’edició de les obres premiades.

Mantenida por eMain